Nieuws

VACATURE: Allround CNC verspaner

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij allround CNC verspaner en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees het hele bericht

PU-bekleden; unieke oplossing voor slijtagebeheersing

Hoe zorgt u ervoor dat uw materiaal langer meegaat en dat u lagere reparatiekosten realiseert? Sinds dit najaar biedt Sietzema een duurzame nieuwe techniek: PU-bekleden.

Lees het hele bericht

Vormen van slijtage – Erosieve en corrosieve slijtage

In een eerder artikel bespraken we onder welke omstandigheden slijtage plaatsvindt. Ook hebben we twee vormen van slijtage, adhesieve slijtage en abrasieve slijtage, onder de loep genomen. In dit artikel gaan we in op twee andere veelvoorkomende vormen van slijtage: erosieve slijtage en corrosieve slijtage.

Lees het hele bericht

Vormen van slijtage: adhesieve en abrasieve slijtage

In dit artikel gaan we dieper in op twee vormen van slijtage: adhesieve slijtage en abrasieve slijtage. Maar laten we eerst omschrijven wat slijtage is en onder welke omstandigheden slijtage plaatsvindt.

Lees het hele bericht

De acceptatie van slijtage

Een mobiele telefoon die na vier jaar spontaan uitvalt. De pc die na drie jaar aan extra geheugen toe is. Lagers die elk jaar vervangen moeten worden. Slijtage lijkt een vast onderdeel van ons dagelijks leven. Sterker nog, veel mensen accepteren... 

Lees het hele bericht

In de spotlight.

Sietzema Techniek maakt gebruik van verschillende coating materialen . Maar welke materialen zijn dat eigenlijk? En wat is de functie van deze materialen? Dit keer zetten we het materiaal ‘Stellite’ in de spotlight.

Lees het hele bericht

TechNetkring Gorredijk van start!

Samen met de Burgemeester Harmsma School Gorredijk en TechNet Nederland, heeft Sietzema Techniek de plannen verder uitgewerkt voor de oprichting van de TechNetkring Gorredijk. Afgelopen 14 april heeft wethouder Piet van Dijk, in het bijzijn van de meewerkende bedrijven uit Gorredijk, het officiële startschot gegeven.

Lees het hele bericht

Samen sterker

Samen sta je sterker. Om die reden gaan wij de specialismen bundelen met Lastechniek Noord. Door deze samenwerking kunnen we de zorgen van de klant wegnemen, de problemen van de klant nog beter aanpakken, de klant meer keuze in toepassingen aanbieden en zijn er korte lijnen.  

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Waar kunnen wij u mee helpen?