Nieuws

Sietzema Techniek investeert in machinepark

Sietzema Techniek in Gorredijk breidt de capaciteit van het machinepark uit door te investeren in een nieuw ARC-spuitsysteem en een eGun HVOF-systeem van Flame Spray Technologies. Met deze investeringen brengt Sietzema Techniek het machinepark op een hoger niveau, waarmee onder andere grotere oppervlakten en dichtere coatings gespoten kunnen worden.

Lees het hele bericht

Minder theorie, meer praktijk! Kom werken en leren als BBL verspaner

Wil je praktijkgericht leren en werken + direct geld verdienen? Ga dan aan de slag als BBL verspaner bij Sietzema Techniek.

Lees het hele bericht

Hogere rendementen door betere plunjers

“Leveren jullie ook plunjers voor hogedrukpompen en homogenisatoren?” Het is een vraag die in de praktijk regelmatig langs komt. Waarom? Volgens klanten door de matige kwaliteit van geleverde plunjers, door lange levertijden bij de fabrikant en hoge prijzen. Voor een plantmanager natuurlijk een nachtmerrie: stilstand van machines kost geld. Wat doet Sietzema Techniek?

Lees het hele bericht

Standtijdverbetering door slijtagebeheersing: Verhoging standtijd van slijtdelen

Elke pomp, machine of installatie slijt. Vanzelfsprekend slijten bepaalde onderdelen sneller dan andere onderdelen. Door de standtijd van die kritische slijtdelen te verhogen, verbetert de standtijd van de gehele machine. Slijtagebeheersing zorgt in de praktijk voor een verhoging van de standtijd van kritische slijtdelen.

Lees het hele bericht

VACATURE: Allround CNC verspaner

Draai jij je hand niet om voor specialistische werkstukken en oplossingen op maat? Vind je draai bij Sietzema Techniek!

Lees het hele bericht

Sietzema Techniek investeert in nieuwe CNC draaibank

Kortgeleden is bij Sietzema Techniek in Gorredijk een nieuwe Doosan Puma 3100XLY CNC draaibank geïnstalleerd. De nieuwe machine biedt het bedrijf unieke mogelijkheden om componenten van A tot Z te vervaardigen.

Lees het hele bericht

PU-bekleden; unieke oplossing voor slijtagebeheersing

Hoe zorgt u ervoor dat uw materiaal langer meegaat en dat u lagere reparatiekosten realiseert? Sinds dit najaar biedt Sietzema een duurzame nieuwe techniek: PU-bekleden.

Lees het hele bericht

Vormen van slijtage – Erosieve en corrosieve slijtage

In een eerder artikel bespraken we onder welke omstandigheden slijtage plaatsvindt. Ook hebben we twee vormen van slijtage, adhesieve slijtage en abrasieve slijtage, onder de loep genomen. In dit artikel gaan we in op twee andere veelvoorkomende vormen van slijtage: erosieve slijtage en corrosieve slijtage.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Waar kunnen wij u mee helpen?