<< Bekijk alle slijtage

Corrosie

Corrosie – waaronder ook ‘roest’ valt – is de aantasting van metaal, bijvoorbeeld door een reactie met water en zuurstof. Corrosie kan uw machinepark, voertuigen en andere materialen aantasten en verzwakken. Dit zorgt niet alleen voor hoge kosten in w bedrijf, maar kan ook leiden tot gevaarlijke situaties.

 

Heeft u last van corrosie in uw machinepark? Vraag vrijblijvend advies aan om dit probleem op te lossen.

 

Vrijblijvend advies vragen >>

Voordelen van sietzema techniek

  • Team van specialisten
  • Topkwaliteit producten en oplossingen
  • Snel en flexibel
  • Meer dan 20 jaar ervaring in slijtagepreventie

Voorkom corrosieve slijtage

Metalen kunnen worden aangetast doordat er een reactie ontstaat met hun omgeving. Dit noemen we corrosie. Corrosie wordt vaak gezien als ‘roest’, maar er zijn ook andere vormen van corrosie. Wanneer ijzer in aanraking komt met water en zuurstof ontstaat er roest. Afhankelijk van het type metaal kan corrosie het materiaal verzwakken.

Wanneer u met voertuigen in de open lucht werkt of uw machines regelmatig moet schoonspuiten, raden we u aan corrosievoorkomende maatregelen te nemen. Afhankelijk van het materiaal, het type machine en de omstandigheden waarmee deze in aanraking komt, raden we u de beste oplossing voor uw corrosieproblemen aan. Een voorbeeld van corrosievoorkomende oplossingen is HP-HVOF spuiten.

 

Meer over vlampspuiten >> Meer over coatings >>

Stel ons een vraag

Advies? Vraag onze adviseur