Ben jij onze nieuwe collega? Check onze vacature
X  

Hogere rendementen door slijtagebeheersing

Slijtage van slijtdelen heeft invloed op de levensduur en uptime van je machinepark. Het preventief behandelen van nieuwe onderdelen met een functionele deklaag voorkomt stilstand. Minder stilstand betekent hogere rendementen.

Onze specialisten hebben tevens de kennis en technieken in huis voor revisie en reparatie van bijvoorbeeld plunjers en bussen. Sietzema Techniek heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het aanbrengen van functionele deklagen voor spare parts en past deze kennis toe voor klanten uit verschillende industrieën, bijvoorbeeld: Food & feed, (petro)chemie, olie & gas, maritiem & bagger, energie, recycling, en mijnbouw..

 

Onze oplossingen   >>

Youtube video
Background image

Meest voorkomende soorten slijtage

Slijtage kan diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende soorten slijtage leggen we hieronder met animaties uit. Want het kiezen van de beste oplossing voor jouw slijtageprobleem begint bij het herkennen van de soort slijtage. Uiteraard stelt Siebe Sietzema voor jou de juiste diagnose en adviseert hij je de beste oplossing op basis van gebruik, materiaal en type slijtage.

Advies nodig?
Vraag het onze adviseur.
Advies vragen   >>

Meer weten over slijtagebeheersing?

Download ons e-book over de basis van slijtagebeheersing hieronder! We vertellen je nog veel meer over de verschillende vormen van slijtage en hoe het voorkomen hiervan extra rendement kan opleveren

Download het gratis E-book >>

Download het gratis e-book