Advies nodig? Vraag het onze adviseur.
Advies vragen   >>
X  
Terug naar Blog
Minder theorie, meer praktijk! Kom werken en leren als BBL verspaner
  • 2876
28
mei

Minder theorie, meer praktijk! Kom werken en leren als BBL verspaner

Wil je praktijkgericht leren en werken + direct geld verdienen? Ga dan aan de slag als BBL verspaner bij Sietzema Techniek.

Lees verder
Nieuws

Zwoegend aan de thuisstudie of hangend in de schoolbanken? Mis je de praktijk? Overweeg dan de overstap van een BOL- naar een BBL opleiding! Sietzema Techniek biedt jou de kans om praktijkgericht te werken én te leren. Als BBL verspaner kun je werken en leren, én direct ook geld verdienen.

Wat kun je verwachten?

Als Allround Verspaner ben je een ware vakman als het gaat om machinaal verspanen. Verspanen is het vormgeven van materialen (ferro en non-ferro) totdat de gewenste vorm bereikt is. Bij CNC-verspanen werk je hierbij met machines en in te stellen programma’s.

Jij bent degene die CNC-programma’s voor CNC-draai/freesbanken en bewerkingscentra schrijft en test. Daarnaast voer je de verspanende bewerkingen uit én controleer je je eigen werk.

Lees hier meer over jouw opleiding

Daarom zoeken wij:

  • VMBO, MBO of HAVO leerlingen die praktijkgericht willen leren en werken
  • Je bent een doorzetter en praktisch ingesteld
  • Je bent niet bang voor uitdagingen
  • Je bent behoedzaam (niet te snel op ‘start’ willen drukken)
  • Je bent zelfverzekerd en een teamspeler

Aan de slag als BBL Verspaner

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Bel dan even met Siebe Sietzema. Hij legt je uit wat je gaat doen als BBL Verspaner en laat je graag de machines zien waarmee je gaat werken. Je kunt hem bereiken op 0513 410 396. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook: info@sietzematechniek.nl