Advies nodig? Vraag het onze adviseur.
Advies vragen   >>
X  
Terug naar Blog
Versterking directie Sietzema Techniek
  • 569
01
jul

Versterking directie Sietzema Techniek

Graag informeren wij u over versterking van de directie van Sietzema Techniek per 1 juli 2023. We zijn trots u te kunnen voorstellen aan dhr. Kor de Vries.

Lees verder
Nieuws

Graag informeren wij u over versterking van de directie van Sietzema Techniek per 1 juli 2023. We zijn trots u te kunnen voorstellen aan dhr. Kor de Vries. Kor zal verantwoordelijk zijn voor alle operationele zaken en de dagelijkse leiding op zich nemen. In dit nieuwsbericht geven we u graag wat achtergrondinformatie over deze positieve ontwikkeling.

 

Organisatie klaarmaken voor de toekomst

Hergebruik en circulariteit krijgen steeds meer aandacht. Daarmee neemt ook de vraag naar oppervlaktebehandeling, revisie en verduurzaming van spare-parts toe. Sietzema Techniek heeft in deze markt een mooie positie en ziet kansen voor de toekomst. Om deze kansen te blijven benutten, maken we onze organisatie klaar voor de toekomst. De uitbreiding van ons managementteam is een belangrijke stap in de realisatie van dit doel.

 

De taken van Kor de Vries

Kor de Vries zal binnen ons team verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding. Onderdeel van deze verantwoordelijkheid is het realiseren van groei en optimalisaties in de uitvoering. “Inmiddels werk ik ruim 16 jaar in fijnmetaal – van werkvloer tot Plant Manager. Mijn motivatie ligt er in een organisatie en de processen in een bedrijf te verbeteren. Dat werkt als voedingsbodem voor groei.” Met deze ontwikkeling ontstaan er kansen voor Siebe Sietzema om zich voornamelijk te richten op innovatie. Met de kansen die er liggen voor de toekomst, geeft dit de organisatie stabiliteit, continuïteit en groeikracht.

 

Wat betekent het voor uw contact met Sietzema Techniek?

Uw contact met de werkvoorbereiders blijft zoals het is. En door de groei van Sietzema Techniek ontstaan er ook voor uw organisatie nieuwe kansen om meer met ons samen te werken. Kent u alle specialismen van Sietzema Techniek? Bent u benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken? We nodigen u heel graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf. U bent van harte welkom!

 

Heeft u vragen over deze ontwikkelingen? Stel ze gerust aan uw contactpersoon. Als team staan we u graag te woord.

 

Met vriendelijke groet,

 

Sietzema Techniek
Siebe Sietzema