<< Bekijk alle oplossingen

Onderhoud van machines verbeteren

Door het verbeteren van onderhoud aan machines is het mogelijk verborgen rendementen te benutten. Machines vragen regelmatig onderhoud. Welke manieren zijn er om de overall equipment effectiveness of standtijd van machineonderdelen te verbeteren, minder onderhoud te hoeven doen en verborgen rendement te benutten? Dat leggen we hieronder uit.

Voordelen van sietzema techniek

  • Team van specialisten
  • Topkwaliteit producten en oplossingen
  • Snel en flexibel
  • Meer dan 20 jaar ervaring in slijtagepreventie

Inzicht in verborgen rendement bij onderhoud van machines

Focus op onderhoud aan machines is belangrijk, omdat het verminderen van stilstand een direct effect heeft op de total cost of ownership. Hoe beter het onderhoud, des te beter scoort een installatie op de veelvoorkomende KPI overall equipment effectiveness. Door scherp inzicht in de standtijd van de kritische spare-parts in een machine is het mogelijk de uptime te verdubbelen of zelfs te verveelvoudigen? Dat is wat we bedoelen met inzicht in verborgen rendement.

WIL JE MEER WETEN OVER ONDERHOUD AAN MACHINES?

Lees onze case van het project waarbij een door Sietzema Techniek ontwikkelde plunjer na ruim vijf jaar nog vrijwel onaangetast is terwijl het originele onderdeel na drie jaar was versleten.

Nieuwe machines preventief verbeteren benut verborgen rendement

Door machineonderdelen in huis te vervaardigen en preventief te voorzien van een functionele deklaag realiseert Sietzema Techniek een langere standtijd, en daarmee verbetering van het rendement van de totale installatie. Deze techniek is toe te passen voor zowel nieuwe spare-parts als voor revisie van machineonderdelen. Voor diverse machinebouwers en OEM’ers vervaardigt Sietzema Techniek zeer hoogwaardige spare-parts met een lange levensduur in de eigen machinale afdeling. Desgewenst houden wij nieuwe spare-parts op voorraad en leveren deze just-in-time voor het waarborgen van de levering en kwaliteit van de onderdelen.

 

Meer informatie over onderhoud van machines

Wil je meer inzicht in verborgen rendementen en de uptime van spare-parts in een installatie of machine verbeteren? Vraag Siebe Sietzema van Sietzema Techniek eens naar voorbeelden van projecten waarbij de uptime van spare-parts is verveelvoudigd door het onderhoud van machines te verbeteren. Hij vertelt er enthousiast over.

Wil je meer weten over het onderhoud van machines verbeteren?