Advies nodig? Vraag het onze adviseur.
Advies vragen   >>
X  

Verspanen

Sietzema Techniek beschikt over een volledig uitgeruste machinefabriek voor het vervaardigen en bewerken van machine componenten. Gespecialiseerd in het bewerken van slijtvaste deklagen middels stabiele (slijp)machines. Volledige OEM parts worden vervaardigd op CNC gestuurde machines, zowel grote series als enkelstuks.

Verspanen is een algemeen woord voor het bewerken van materiaal (door machines of met de hand) waardoor er spanen van het basisproduct worden verwijderd. Door middel van verspanen wordt het product kleiner en verandert daarmee definitief van vorm. Daarnaast neemt ook de massa en het gewicht van het basisproduct af.
Sietzema Techniek is gespecialiseerd in draaien, frezen, rondslijpen en spiebaan steken. We leggen graag uit wat elk van deze techniek doet. Klikt u daarvoor op de links in het rode vlak hiernaast.

Meer weten?

Sietzema Techniek adviseert klanten in diverse sectoren over het beheersen en voorkomen van slijtage. Vraag gerust naar advies. U kunt contact opnemen met Siebe Sietzema per mail: siebe[at]sietzematechniek.nl of telefonisch 0513 – 410396.


Lees verder   >>