Ben jij onze nieuwe collega? Check onze vacature
X  

Over ons

Sietzema Techniek is al ruim 20 jaar specialistisch partner voor machinebouwers en Original Equipment Manufacturers (OEM’ers) voor spare-parts en slijtdelen. Onze vakmensen zetten hun kennis van techniek, materiaal en toepassing in voor zowel nieuwe onderdelen, modificatie en reparatie. Door het aanbrengen van de juiste functionele deklaag helpen wij de standtijden van slijtgevoelige onderdelen te verhogen, met als resultaat dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van het onderdeel toeneemt. Uiteraard heeft dit een positief effect op het rendement van een machine, waardoor Sietzema Techniek zorgt voor kosten- en tijdsbesparing voor de eindgebruiker.

Enorme drive naar topkwaliteit

De gedrevenheid, flexibiliteit en het vakmanschap van de medewerkers resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen. Als team zijn we voortdurend op zoek naar de beste oplossing voor ieder specifiek slijtageprobleem. En dat is ook wat Sietzema Techniek anders maakt: we zijn een klein team specialisten met een enorme drive om topkwaliteit te leveren voor onze klanten. Want de spare parts en slijtdelen die wij leveren maken voor onze klanten een wereld van verschil!

Just-in-time levering

Wat de werkwijze van Sietzema Techniek uniek maakt is de snelheid en flexibiliteit. Wij kijken vanuit de klant naar een slijtdeel en leveren in specifieke gevallen just-in-time. Dat waarborgen wij door onze unieke werkwijze. In de keten gaan we duurzame partnership aan met leveranciers en klanten. Op die manier maximaliseren we de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Tekeningnummers worden standaard gekoppeld aan het type machine en artikelnummer. Door deze werkwijze is de klant verzekerd van zeer hoogwaardige spare parts en slijtdelen met een lange levensduur. Ongeacht of het gaat om nieuwe onderdelen, revisie of reparatie.

“Een klein team, korte lijnen en mensen met verstand van zaken.”